първият хакатон по дигитално предприемачество в България
ИДЕЯТА DIGIT
Високите очаквания са ключът към всичко...

DIGIT Festival е 3-дневен хакатон за младежи от 14 до 24 години, насочен към дигиталното предприемачество и номадство. Насърчава млади хора да измислят и реализират бизнес проекти, които могат да развиват и поддържат, независимо от тяхното местоположение..

Искаш да се включиш?
01
Мисията DIGIT

Мисията на DIGIT е да събере най-добрите и перспективни млади предприемачи на България в Банско и да им даде шанс да мислят и работят по идеи и проекти, които да превърнат в реално работещ бизнес.

02
Посланието DIGIT

DIGIT Festival се опитва да вдъхновява младите хора да преодолеят себе си и да изпробват своите умения в дигиталното предприемачество. Целим да покажем на новите поколения, че предприемачеството не е професия, а призвание.

03
Традицията DIGIT

Както вече знаете, DIGIT Festival се провежда за втора поредна година. Нашият мотивиран екип концентрира мотивацията си в идеята DIGIT да се превърне в една истинска традиция за Банско и България.

Искате подробности?
Модерно е информацията да бъде кратка и ясна. Все пак, ние сме се постарали да подготвим регламент на събитието с повече подробности. Натиснете бутона, за да го прочетете.
Регламент на събитието
Вече имате страхотна дигитална бизнес идея?
Включете се в DIGIT