първият хакатон по дигитално предприемачество в България
Къде ще бъдем?Накратко за Банско
Град Банско се намира в Югозападна България, в подножието на Пирин планина. От немалко време градчето притежава световна известност в сферата на зимния и летния туризъм. Благодарение на благоприятното си разположение градът се превръща в предпочитана дестинация за почивка, а от скоро време и за работа. От няколко години в Банско се гради общество от български и чуждестранни дигитални предприемачи, които споделят, че Банско ги зарежда с идеи и вдъхновение. Именно затова решихме DIGIT Festival да се случва на това място, попило силната енергия на богатата си история и протегнало ръце към модерното технологично бъдеще. Официален сайт на Община Банско: Тук.
Къде ще презентирате?
Посетителски информационен център Банско

Официалното откриване на DIGIT 2018 Festival Bansko ще се проведе в залата на Посетителски информационен център /ПИЦ/ в Банско. Това е мястото, където ще се случат и pitch сесиите на проектите, разработени по време на хакатона.

Виж картата
Къде ще работите?
Coworking Bansko

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since. Lorem Ipsum is simply dummy text.

Виж картата


Искате подробности?
Модерно е информацията да бъде кратка и ясна. Все пак, ние сме се постарали да подготвим регламент на събитието с повече подробности. Натиснете бутона, за да го прочетете.
Регламент на събитието
Вече имате страхотна дигитална бизнес идея?
Включете се в DIGIT