първият хакатон по дигитално предприемачество в България
Какво ще спечелите?

Правило №1

Всички получават награди!

Независимо дали вашият проект е в топ 3 или не, вие ще получите страхотни и интересни награди от нашите спонсори.

Още при вашето пристигане на хакатона, ще бъдете зарадвани с персонализиран бадж и чанта с подаръци и награди от нашите спонсори /тениски, ваучери и др./

За най-добрите проекти сме подготвили страхотни парични и предметни награди, които да им послужат като старт в похода на развитие на техните проекти.

Включете се в DIGIT
Награда за първо място.

Създателите на проекта, оценен от журито като най-успешен, ще получат поредица от страхотни награди, включваща - чек със сума за начално финансиране на разработвания от тях проект, купа и медали, сертификати, тениска, ваучери и възможност за използване на коуъркинг пространството в град Банско.

Награда за второ място.

Създателите на проекта, заемащ второто място, ще получат поредица от страхотни награди, включваща - парична премия, купа и медали, сертификати, тениска и ваучери.

Награда за трето място.

Създателите на проекта, заемащ третото място, ще получат поредица от страхотни награди, включваща - парична премия, купа и медали, сертификати, тениска и ваучери.

Искате подробности?
Модерно е информацията да бъде кратка и ясна. Все пак, ние сме се постарали да подготвим регламент на събитието с повече подробности. Натиснете бутона, за да го прочетете.
Регламент на събитието
Вече имате страхотна дигитална бизнес идея?
Включете се в DIGIT